Épül a fonyódi sportcsarnok

A beruházás keretében egy 1000 fő befogadására alkalmas, 65×45 méteres befoglaló mérettel rendelkező kézilabdacsarnok jön létre, amelyhez autó- és buszparkolók, valamint kerékpártárolók is tartoznak majd.

Fonyódon, a Vásártér utcában 2018. júliusában kezdődött meg a 3720 négyzetméter alapterületű NIKÉ Sportcsarnok építése a B Build & Trade Kft. generálkivitelezésében, amely a cég tervei szerint 2021 nyarán ér véget. A projekt aktuális állásáról Szentesi Ervin, a vállalat építésvezetője számolt be lapunknak.

A háromszintes épület földszintjén a sportpálya mellett squashpályák, fitneszterem, szertárak, portahelyiség, orvosi szoba, valamint egy bírói és négy darab játékos öltöző kap helyet. Ezen kívül büfé és a hozzá tartozó szociális helyiségek és vizesblokkok lesznek kialakítva.

A csarnok 21. századi technológiával a mai, modern kor emberének készül mind a sportolók, mind a közönség szintjén. A NIKÉ Kézilabda Egyesület és a B Build & Trade Kft. összefogásával a környék egyik legnagyobb sportberuházása valósul meg, mely nagymértékben elősegítheti Fonyód és környéke sport és turisztikai életének fellendülését.

[Forrás: magyarepitok.hu]  

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük