Közzétettek az új üllői piac látványterveit

Új piac épül a főváros közeli Üllőn több mint 320 millió forintból. A projekt a Pénzügyminisztérium 150 millió forintos vissza nem térítendő támogatásával valósul meg. Az üllői önkormányzat a pályázaton elnyert forráson túli összeget saját költségvetéséből egészíti ki. A piacot a Reogroup Kft. fogja kivitelezni.

A csarnok látványtervei (ullo.hu)

Az új piacot a Városháza mögötti és melletti önkormányzati tulajdonú területen, L alakban építik fel. A korszerű és modern létesítmény 796 négyzetméter bérbeadható területtel fog rendelkezni, amely 40 elárusító helyet, 12 darab üzlethelyiséget, szabvány szerinti illemhelyeket, irodákat és ügyfélteret foglal majd magába.

Az új piacnál – a meglévő parkolási lehetőségekkel együtt -, egyszerre 124 személygépjármű parkolására nyílik majd lehetőség, ebből a projekt keretében 13 darab új gépjármű-parkoló, továbbá 30 kerékpár befogadására alkalmas tároló lesz kialakítva.

A beruházásnak köszönhetően egy olyan hiánypótló piac jön létre a városközpontban, amely megteremti a rendszeres vásárlás feltételeit.

A pályázat részeként beszerzik a piac működtetéséhez szükséges eszközöket is. A csarnok piaci nyitvatartási időn kívül közösségi térként is használható lesz, és városi rendezvények megtartására is alkalmas lesz.

[Forrás: ullo.hu & magyarepitok.hu]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük