Központi porszívó felépítésének folyamata

Felépítés
  1. A központi motor egység: Rendszerint a pincében, garázsban, vagy a lakás egy mellékhelyiségében helyezzük el. A központi egységből egy a kifújt levegőt szállító cső vezet a szabadba. A gépet elektromos vezetéken és hagyományos konnektoron keresztül kötjük az áramkörbe.
  2. A szívócső vezeték: Ez a 2 collos ( 5,08cm külső átmérőjű) műanyagcső összeköti a központi motoregységet a szívóaljzattal,mely a lakótérben található és ebbe csatlakoztathatjuk a gégecsövet porszívózáskor.
  3. A szívóaljzatok: Ezek mint összekötők szolgálnak a falba beépített szívócsővezeték és a lakásban használatos gégecső között. A szívóaljzatnak lecsukódó fedele van, amely egy gumitömítéssel a csővezetéket is tömíti. A készülék a gégecsőnek a szívóaljzatba való csatlakoztatásával indítható el, a fedél pedig könnyen felhajtható. Próbálja meg a készülék üzembe helyezése után egy másik szívódoboz fedelét felnyitni és tapasztalni fogja, hogy az zárva van. A használaton kívüli aljzatok szívóhatás veszteséget nem okozhatnak.
  4. Szívócső / gégecső: A szívócső 9m hosszú és porszívózáskor a szívóaljzatba kell csatlakoztatni. A gégecsőbe épített fémgyűrű ekkor zárja az szívóaljzatban gyengeáramú áramkört , és ily módon beindul a központi szívó rendszer. A gégecső vásárlásakor ajánljuk, hogy azt válassza, amelyiknél a központi egységet a cső fogantyúján található a ki/be kapcsolóval lehet működtetni. Bármely távol lévő sarok az Ön otthonában ezzel a 9m hosszú porcsővel elérhető lehet. A plafon, magas falak, lámpa és más elkülönített részek, gond nélkül egy kézzel is elérhetőek.
  5. Kiegészítők: A gégecsőhöz csatlakoztathatjuk a csőrúdat és a használni kívánt kelléket. Válasszon többfajta szívókefét tartozék- ajánlatainkból. Az egyszerű talaj-, és szőnyegkefétől az állatok tisztítására használt keféig mindenfajta használatra talál megfelelő eszközt kínálatunkban.

[Forrás: robivill.hu]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük