Váró íves kényelmes kanapékkal

Ez előtér viszonylag nagyobb belmagassággal bíró helyiség, ezért ide egy impozáns, nagy méretű központi csillár került. A professzionális látványterveken látható helyiségek designját főképp a lekerekített és mértani formák összhangja jellemzi, kiegészítve fényes felületű burkolatokkal és csillogó kristályokkal.

Elegáns recepció egészségügyi központban referencia

Recepció és váró exkluzív belső tér

Az íves ülőfelületeket jól ellensúlyozza a mértani formákból álló rombuszos design ledfal, mely egyben a komplexum egyik meghatározó látványelem is. A kék szín visszaköszön egy szintén extravagáns és központi elhelyezkedésű dekorpanel formájában. A helyiség eleganciáját a fekete-fehér adja, kiegészülve a kék és a szürke árnyalataival, valamint az arany és kristályok fényjátékával. A mozgalmasság ellenére is könnyed, lebegős marad a tér összhangja a megfelelő elemek arányainak köszönhetően.

Közlekedő minőségi burkolatokkal

Fogorvosi rendelő exkluzív belső térrel

Fogorvosi rendelő luxus környezetben

A közösségi mellékhelyiségekben, mosdókban is folytatódik ez az extravagáns és elegáns hangulat. A térbe állított színes üvegmosdó különleges dísze ennek a pici helyiségnek. Számunkra fontos volt, hogy a mozgássérült mosdóban is a pompa legyen a meghatározó egy egészen kivételes emelkedett stílusban. A közlekedők rejtett szekrényeinek frontfelületén, valamint az ajtókon szintén visszaköszönnek azok a fő stíluselemek ami a belsőépítészeti tervezésben a vezérfonalat jelentette.

Dekorpanel tárgyalóban

Glamour stílusú tárgyaló

Az irodai szekcióban és a kezelő helyiségekben talán nem várt módon, de hiánytalanul tovább folytatódik az eleganciát és frissességet sugalló hangulat.

Luxus színvonalú mozgássérült mosdó

Vendégmosdó különleges üvegmosdóval

[Forrás: lakberinfo.hu]