Katonai logisztikai központtal lépett előre Veszprém

Átadták a Magyar Honvédség használatára szánt új veszprémi logisztikai központot. Az állami tulajdonú NIPÜF csoport Inpark ipari park hálózatának a megyeszékhelyen fekvő részében 2019 őszén kezdték el az építkezést, mely most ért teljesen véget – derül ki a beruházó sajtóközleményéből.

6 hektáron építkeztek a Honvédségnek

Az ipari park összesen csaknem 74 hektáros területéből mintegy 6 hektárt foglal el a katonaság új szállítmányozási és ellátási központja, amelynek fő eleme egy több mint 20 ezer négyzetméteres raktár. Emellett iroda- és szociális helyiségeket, étkezdét, kondicionálótermet, javítóműhelyt, gépjárműmosót és mobil üzemanyag-töltő állomást is magában foglal a hosszú a Honvédségnek hosszú távon bérbe adott komplexum.

Különleges fejlesztés

Dr. Kiss László, a NIPÜF Zrt. vezérigazgatója a logisztikai központ átadása kapcsán hangsúlyozta, hogy

különleges fejlesztést fejeztek be: miközben a raktárcsarnok a vállalat műszaki sztenderdjeit követi, az épületek kialakítása a honvédség speciális igényeihez igazodik és mindemellett figyelembe veszik a fenntartható és költséghatékony üzemeltetést.

Hozzátette: a sikeres munkához szükség volt a szakemberek tapasztalatára, rugalmasságára, és a partnereikkel való szoros együttműködésre.

[Forrás: magyarepitok.hu]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük