Fantasztikus tetőtéri lakás látványos belső gerendázattal

Lenyűgöző belső tereket álmodott meg a LIMA Design ennél a tetőtéri lakásnál. A tetőtéri lakásoknak van egy egyedi hangulatuk, amit most egy páratlan berendezéssel és atmoszférával töltöttek meg.

A koncepció az új, színközpontú trendek felfogásában született meg. Az egyedi karakterisztikát a látszó gerendák párhozamos és sarkos kialakítása adja meg, helyenként – például a hálósarok esetén – éles szögekben záródva. A luxus összehatás mellett a rusztikus és a loft lakberendezési jegyek is érvényesülnek. Kizárólag minőségi anyagok, értékes fa- és kőburkolatok kerültek beépítésre a helyiségekben. A szigetes konyha közvetlen közelében egy kerek étkezőasztal körül lehet helyet foglalni.

A steppelt bőr étkezőfotelek önmagukban is szép látványt nyújtanak. A ferde tetősíknak köszönhetően a nappaliba sok természetes fény jut. A modern kanapéhoz jó választás volt a térbe ereszkedő kandalló látványa. A különálló hálószoba falán is találkozunk a zöld árnyalatival, valamint a bőr kiegészítőkkel. A fürdőszoba esetében a padlón köszön vissza a zöld szín a halszálka mintás padlólap formájában. A fürdőhöz egy külön wellness részleg is tartozik egy térben álló káddal és egy walk-in zuhanyzóval. Ezek a látványtervek is azt bizonyítják, hogy professzionális tervezés esetén egy tetőtéri lakás is optimális kialakítású páratlan otthonná tud válni.

 

[Forrás: lakberinfo.hu]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük