A szintén a Maxcityben található Rio Design üzletével karöltve és évek óta szorosan együttműködve összesen több, mint 340 m2 kiállítótérben kínálja a kortárs lakberendezési trendekbe illő festmények, nyomatok, faliképek, dekorációk széles tárházát, kezdve a teljesen egyedi, egyszeri és megismételhetetlen alkotásoktól a kisszériás darabszámú home decor képekig, illetve nyomatokig.

A galéria vásárlóközpontú szemlélete egyedülálló vonalat képvisel a lakberendezési szcénában, hiszen a kiállított alkotások mellett teljesen a megrendelő igényeire szabva is készítenek festményeket, így az adott enteriőrbe legjobban passzoló alkotás valósulhat meg.

Vásárlói számára mintegy vizuális garanciaként a galéria felajánlja, hogy látványtervbe illeszti a leendő képet, akár több szín, illetve méretverziót is, ezáltal a döntésben is segít, valamint láthatjuk, nagyjából hogyan fest majd az enteriőrünk a képpel a falon. Természetesen van aki a „meglátni és megszeretni” elv híve, azonban a galéria tapasztalatai azt mutatják, hogy a megrendelők 90 % -a kihasználja a lehetőséget és egyedi méretben, egyedi színvilággal, sőt akár teljesen egyedi kompozícióval rendeli meg a galéria kínálatából a neki legjobban tetsző darabot.

A fémes hatású képek egy nagyon egyedi, különleges technikával készülnek, mely mögött hosszú évekig tartó kísérletezés áll. A nagy méretű, impulzív, élénk színeket felvonultató női portrék szintén figyelemfelkeltő elemei lehetnek az adott térnek, legjobban a nagy falfelületeken, nagyobb terekben mutatnak igazán. A galéria nyitott teljesen más stílusból kiinduló elképzelések elkészítésére is.

Többször volt önálló kiállításuk a budapesti Hotel InterContinentalban, alkotásaikkal rendszeres résztvevői a hazai szakmai kiállításoknak, rendezvényeknek, számos magazin, cég vagy produkció kéri fel képeiket fotózásokra, reklámfilm és filmforgatásokra. Rendszeresen jelennek meg különböző lakberendezési magazinok, és online portálok, blogok hasábjain.

[Forrás: lakberinfo.hu]