A művészi véna már a tervező természetfotós múltjából eredeztethető. Ezeknek a miliőknek a tervezését,is ez inspirálta, az organikus formák. Számos díjazott képének témája kiindulópontként szolgált a sajáttervezésű bútordarabok vagy enteriőrök megalkotásánál.

Az első ilyen jellegű indíttatást az „Aranyfa” kompozíció adta. Ez a természetfotó egy nemzetközifotópályázat I. díjas képe lett. A kiszáradt szikes tavak algásodása által kialakult kék színű vízér folytatását a bútorban lévő hasonló színű dekorációs csík adja. A komód ezáltal szervesrészévé vált egyrészt a képnek, másrészt a kialakított szobának. A hangulatot fokozó egyedigyártású világítótestek és a fotel színvilága szintén hozzájárul a helyiség exkluzív jellegéhez.

Akik az oldalunkon nyomon követik a K.K. Beltér Stúdió bemutatott látványterveit érezhetik, hogy a megrendelői igényekhez maximálisan igazodva, időnként azokat meghaladva készülnek el a legváltozatosabb stílusú látványtervek. Az egyedi bútortervezés adja sok esetben a koncepció gerincét, mert így határtalan lehetőség nyílik meg mindenféle korlátok nélkül az alkotói önmegvalósításra. A rendkívüli tömörfa bútorformák és a szokatlan, helyenként extravagáns bútorelemek nem csak a virtuális térben születnek meg. Kivitelezői hátterüknek köszönhetően a terveknek tökéletesen megfelelő valóságos bútorok fognak megszületni. Ez a tervező stúdió nyitott a különleges, valóban önkifejező megrendelői kihívásokra, hiszen van, amikor a fantázia sem szabhat határt.

K.K. Beltér Stúdió zeneszoba

K.K. Beltér Stúdió egyedi bútorok

K.K. Beltér Stúdió egyedi konzolasztal

K.K. Beltér Stúdió tömörfa étkezőszék

K.K. Beltér Stúdió ágy és éjjeliszekrény

K.K. Beltér Stúdió trópusi design

K.K. Beltér Stúdió egyedi faldekoráció

K.K. Beltér Stúdió fürdőszoba design

K.K. Beltér Stúdió vitrinszekrény

K.K. Beltér Stúdió gardróbszoba

K.K. Beltér Stúdió egyedi nappali bútor

K.K. Beltér Stúdió fa motívum díszítés

K.K. Beltér Stúdió egyedi nappali bútor tervezés

K.K. Beltér Stúdió egyedi bútor és lámpa

K.K. Beltér Stúdió gardróbszoba és egyedi fotel

K.K. Beltér Stúdió Aranyfa motívum

K.K. Beltér Stúdió egyedi konyhabútor

K.K. Beltér Stúdió egyedi bárszék

K.K. Beltér Stúdió minimál konyhabútor

K.K. Beltér Stúdió nappali design