Így néz ki Budaörs új okosotthon- és irodaközpontja

Ugyan Budaörsön az elmúlt 10 évben nem épül irodaház, a projekt nem csupán azért volt különleges, mert ezt a hiányt pótolta, hanem azért is mert

egyszerre koncentráltak az építkezés során a mert a zöld technológiák lehetőségeit kihasználva, AA++ energiaosztályú lakásokat és irodahelyiségeket építettek.

Az Edison Center fejlesztése során Budaörs központi részén, ennek ellenére csendes helyszínen, a Puskás Tivadar utcában építették fel a 37 lakást és több mint 1200 négyzetméternyi irodaterületet nyújtó Edison Centert. A penthouse lakások erkélyekkel, geotermikus hűtéssel és fűtéssel, okosotthon megoldásokkal, illetve alumínium ablakokkal és motoros alumínium redőnyökkel készülnek.

A lakások már szinte teljes mértékben elkeltek, a projekt is szinte teljesen lezárult, most ennek kapcsán tettek közzé videót az Edison Center honlapján, melyen látható a kész épület.

A MolnárBeton a munkáiban mindig a legmagasabb műszaki-technológiai színvonal megvalósítására törekszik, éppen ezért a legmodernebb technológiákat alkalmazzák az építkezések során.

[Forrás: magyarepitok.hu]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük