Ismerd meg a dán Linie Design szőnyegeket!

Essentials kollekció:

Egy stílus, melyben mindenki megtalálhatja a kedvenc szőnyegét. Ez a kollekció különböző formákat, színeket és anyagokat kínál melyekben te is megtalálhatod a saját személyiségedhez és otthonodhoz illő darabokat. Minőség, komfort és egyszerűség – ezek a tulajdonságok találóan jellemzik a Essencials kollekció darabjait.

Linie Design essential szőnyeg

Various kollekció: 

A Various kollekció darabjai megragadják a fantáziánkat. Innovatív, autentikus és ízléses. Ez a kollekció az anyagok, színek és textúrák kölcsönhatásából született és segít az otthonod stílusának játékos kialakítására.

Linie Design various szőnyeg

Artwork kollekció: 

Az Artwork kollekció a skandináv design hagyományát követi, időtlenség és minimalizmus jellemzi, amely ötvözi a klasszikus és modern stílust. A skandináv tervezők vezetésével hozta létre a Linie Design ezt az egyedülálló szőnyegkollekciót.

Linie Design artwork szőnyeg

Selected kollekció: 

Kiváló formatervezés és az anyagminőség jellemzi ezt az exkluzív szőnyeg kollekciót, amit a különböző mintázatok tesznek különlegessé. A dán tervezők célja az volt, hogy ezek a darabok karaktert adjanak az otthonoknak. A szőnyeg egyedisége az anyaguknak és a szövési módszernek köszönhetőek.

Linie Design selected szőnyeg

Leather kollekció: 

A skandináv stílus anyagai közül kiemelkedik a kő és a márvány és a bőr. A Linie Design 100%-ban valódi bőrből készült szőnyegei exkluzív kollekciót alkotnak. A fehér, fekete és szürke tónusú darabok remekül illeszkednek a modern otthonokba. A szőnyegeken megjelenő geometriai minták igazi kis műalkotások.

Linie Design leather szőnyeg

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük