A helyigény az ami leginkább határt szabhat az egyes játékok megvásárlásának, de ha van lehetőség egy külön az erre a célra kialakított klubszoba, vagy játékszoba kialakítására akkor akár többféle izgalmas szórakozásnak is helyet adhatunk.

Négy szórakoztató játékot, otthoni nagy kedvencet szeretnék most bemutatni amihez cikkünkben a beszerzési forrást is megtaláljátok. A szenzációs négyes talán legismertebb és legnépszerűbb tagja a biliárd. Átlagos helyigénye körülbelül 4 x 5 méter, ekkora területre mindenképpen szükség van a kényelmes játék érdekében. A Novo Parts üzleteiben és webáruázában a felső kategóriát képviselő világmárkát a Brunswick asztalokat és a Leo típust is megtaláljátok, de vannak helytakarékos összecsukható biliárd és snooker asztalok is. Az asztalok mellé kiváló minőségű dákókat és golyókészletet is választhattok.

Játékszobák

Spencer 8′ LEO, bükk

Európai vörös bükk fából készült biliárdasztal. Jó minőségű palakő játéklappal. Gyöngyház intarziás berakásokkal és valódi bőr zsebekkel. Az asztal játékfelületének mérete: 112cm x 224cm. Helyigény 148cm-es dákó esetén: 4,5m x 5,5m.

Snooker asztal Riley Renaissance 9′

A Riley Renaissance 9′-es méretű snooker asztal alkalmas mind biliárdszalonokban való elhelyezésre mind pedig otthoni használatra. Gondosan válogatott mahagóniból illetve egyéb keményfából készült. A 9′-as asztalt 1,5″ vastag 5 részes palával.

Novo Parts biliárdasztalok itt >

darts népszerűségben talán meg is előzi mostanság a nagy klasszikus biliárdot. Köszönhető ez a sportcsatornák közvetítéseinek, illetve annak is, hogy a kocsmákban, pubokban, egy kisebb helyigényű játék vonzó lehet a forgalom szempontjából is. De aki magárt a játékért van oda és jobban szeretné nyugodtabb körülmények között a családtagokkal vagy a barátokkal űzni ezt a játékot, azoknak érdemes egy otthoni darts felszerelés vásárlásán gondolkodni. Nincs záróra, mindig szabad a pálya, nem kell másra várni. Otthoni felhasználásra az elektromos darts játékokat ajánljuk amik hálózatról működtethetők. Számos kiegészítőt, nyilat, tartozékot, de még darts falvédőt is vásárolhatunk kedvenc hobbinkhoz.

Novo Parts darts felszerelések itt >

Ha inkább a labda vonz és egy egész focicsapatot szeretnél győzelemre vinni akkor a csocsó lesz a Te asztalod. Nagy beleéléssel játszott közösségi játék amit már tényleg akár sportnak is lehet nevezni. Ám a tökéletes játékélményhez minőségi csocsóasztalra van szükség. Erre mindenképpen érdemes áldozni, mert a nagyobb
igénybevételhez erős szerkezetre van szükség. Helyigénye kisebb mint a biliárdasztalé, de azért hasonló alapterülettel érdemes számolni. A csocsóasztalok között is van gyerekeknek szánt kisebb asztal és profi eredményszámlálós pohártartós, sőt eső- és időjárás álló változat is a kültéri játékokhoz.

Nagyméretű otthoni csocsóasztal elérhető áron. Szélesség: 72cm, Hosszúság: 141cm, Magasság: 84 cm. Súly: 45kg. 1,2 cm vastag laminált MDF lap, 16mm vastag csocsórudak, 2 golyó. Eredmény számlálóval.

Helytakarékos asztal! Egy egyszerű mozdulattal az oldalra állíthatjuk. Felállítva könnyen mozgathatjuk, mivel oldalán kerekek vannak. Szabványos pályamérettel rendelkezik és vastag rétegelt lemezből készült mahagóni színezetű kivitelben. A pálya mérete megegyezik a szabványos csocsók pályaméretével. 140x70cm és 55 kg.

Novo Parts csocsóasztalok itt >

Ha igazi pókerarc vagy és ezt a játékot tartod a legizgalmasabbnak akkor érdemes a barátokat egy stílusos pókerasztallal várni. Egész más lesz a hangulata a játéknak ha egy valódi pókerterem hangulatot varázsolsz az otthondba. A válaszható asztalok egy része összecsukható. Ha gondot okoz a tárolás, akkor póker asztallapot
vagy egy különleges póker posztót is beszerezhetsz ehhez az adrenalinban gazdag játékhoz. A Novo Parts-nál a póker kiegészítőkből is nagy a választék, komplett zsetonkészletek, minőségi kártyák várnak rád.

[Forrás: lakberinfo.hu]