BTC lámpa fürdőkád felett

A mai elfoglalt világban a fürdőszoba egy csendes szigetté tud válni a felelősség és a napi feladatok tengerében. Egy hely, ahol élvezheti a magánszférát, pihenést és a kényelmet. Ahhoz, hogy megteremtse a tökéletes légkört a fürdőszobában, különös figyelmet kell fordítani a világításra. Ennek elérése érdekében felsoroltuk azokat a különböző világítástípusokat, amelyek a legmegfelelőbbek a fürdőszobai környezetben, és amelyek segítenek a nyugtató visszavonulás megteremtésében.

BTC falikar fürdőszobába

BTC vintage lámpa

Klasszikus falikar fürdőszobába

A célorientált világítás
Ez a fajta világítás olyan fényt biztosít, amelyet egy meghatározott célra használnak. Figyelembe kell venni, hogy egy borotválkozás vagy sminkelés alkalmával nagyobb fényerőre van szükség, több más környezeti megvilágítás mellett a láthatóság növelése érdekében. A fali lámpatestek illetve a tükör egyik vagy mindkét oldalán lévő lámpatestek alkalmasabbak erre a célra.

Fókuszált világítás  
A hangsúly a fürdőszobában a rendeltetésnek megfelelő funkciók, berendezési tárgyak kiemelésére szolgál, úgy mint a bútorok, falak, vagy például a fürdőkád. Azokban az esetekben, ahol beépített polcok vagy bútorok vannak, érdemes süllyesztett spotokkal létrehozni a fókuszpontokat.

BTC art deco stílusú fürdőszobai lámpa

Igényes angol fürdőszobai lámpa

Edison izzós fürdőszobai lámpa

Dupla fali fürdőszobai lámpa

Fürdőszobai lámpa fém és üveg

Dekorációs világítás
A dekoratív és a környezeti megvilágítás egy esztétikus általános megvilágítást jelent, ami inkább a stílusról, esztétikáról szól, nem pedig a funkcióról. Válasszon egy feltűnő fali lámpát, amely egyedi és kellemes légkört kölcsönöz a fürdőszobának, miközben mindent megtalál, amire szüksége van.

Fürdőszobai helyi világítás

Dekoratív világítás fürdőszobában

Réz búrás BTC lámpa

Különleges BTC lámpa mennyezeti fürdőszobába