Egy finom smoothie-val könnyedén felturbózhatjuk szervezetünket

Szervezetünknek szüksége van a vitaminokra, hogy ellenálló legyen a különféle betegségekkel szemben. Éppen ezért ilyenkor ajánlott smoothie-kat fogyasztani, melyek értékes rostokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, nem utolsósorban pedig nagyon könnyen elkészíthetők. A Sencor nemrég dobta piacra hazánkban a Metallic smoothie mixer termékcsaládot, melyekkel minden eddiginél gyorsabban és könnyebben készíthetünk ízletes, gyümölcs-, vagy zöldség italokat.

A Sencor új termékcsaládja kilencféle – köztük púder, világoszöld és aranybarna – színben áll rendelkezésre. Az SBL 707 termékcsalád 0,6 literes mixelő poharát úgy alakították ki, hogy abból akár inni is lehessen, ennek köszönhetően magukkal vihetjük őket sportoláshoz, vagy edzéshez, de akár az autók italtartójába is könnyedén elhelyezhető.

Az új smoothie mixeren két előre beállított program közül lehet választani. A soft a puhább gyümölcsökhöz, így az eperhez, málnához, vagy banánhoz, míg a hard a keményebb alapanyagokhoz, például az ananászhoz, vagy sárgarépához használható. A mixelés erőssége mellett kétféle – 45 és 60 másodperces – időtartam közül lehet választani az ízletes és tápláló smoothie elkészítése előtt.

Az új Metallic smoothie termékeket hat kiváló, titán bevonatú, rozsdamentes acélkéssel látták el. Ezek előnye, hogy megőrzik az enzimeket és a vitaminokat, emellett csökkentik az italok oxidálódását. A termékcsalád teljesen biszfenol A, azaz BPA mentes alkatrészekből készül, éppen ezért kisgyermekes családok is használhatják.

Az őszi vitaminfeltöltődéshez a Sencor a répa-narancs-cékla smoothie-t ajánlja. A répa és a cékla kiváló tisztító hatással bír, a cékla pedig magas vastartalommal rendelkezik. A vas felszívódásához szükséges C-vitamint pedig a narancs biztosítja. A smoothie diétázáshoz is kiváló választás lehet, hiszen magas rosttartalommal bír, ezért elfogyasztását követően telítettséget okoz. A hatékony méregtelenítés érdekében azonban ajánlott inkább vízzel elkészíteni.