KK Beltér Stúdió Kecskemét gardróbszoba

A gardróbszobának szánt helyiséget már az építészeti terveken kialakíthatjuk, de dönthetünk úgy is, hogy a ház, vagy a lakás egy felszabaduló helyiségét nevezzük ki erre a célra. Mivel egy helyiségből szeretnénk a legtöbbet kihozni, és persze szeretnénk ha a praktikum mellett a tér kihasználása is a legoptimálisabb lenne akkor érdemes a tervezést tapasztalt szakemberekre bízni.

A kecskeméti székhelyű K.K. Beltér Stúdió Kirják József tervező vezetésével közel 20 éve egyedi belsőépítészeti, lakberendezési és bútortervezési feladatokra szakosodott. Fő profiljuk a megrendelőknek is könnyebben értelmezhető és 3D vizualizációk és látványtervek készítése.

A tervező szerint „A mai kor igényeinek megfelelően 3D-s látványtervezés nélkül nincs minőségi kivitelezés. Az ilyen típusú tervezésre egyre nagyobb igény, de ahhoz, hogy a piac szereplői közül ki lehessen tűnni, valami pluszt kell a munkákhoz hozzáadni, egyedi ötletekkel, igényes belső tereket és bútorokat kell megálmodni.”

Kirják József bútortervező KK Beltér Kecskemét

KK Beltér egyedi exkluzív gardróbszoba

Szeretnénk most egy éppen kivitelezés alatt álló gardróbszobát bemutatni, ami egy családi házban kerül hamarosan kialakításra. A megrendelő egy exkluzív lakás belsőépítészeti tervezésére, kivitelezésére kérte fel a tervező stúdiót. A lakáson belül a gardróbszoba optimális elrendezésére nagy hangsúlyt fektetnek. Sok elegáns ruhának és cipőnek kell elférnie a tolóajtós szekrényekben, a nagy tükör előtt pedig bőséges hely marad a smink és a frizura elkészítésére is. Meghatározó díszítő elem a kanapé kárpitja, aminek a  motívumai a gardróbszerkény oldalfalán és a fésülködőasztal székén is visszaköszönnek. A falakon a híres szentpétervári művészpáros “Aleksey és Marina” képei vannak, hogy ezzel is a sejtelmes nőiességet hangsúlyozzák.

Tolóajtós gardróbszekrény a gardróbszobán

Fésülködőasztal, toalettasztal