Szállodát az otthonodból?! A Home Staging választ ad!

Miért is csinálnánk Szállodát az otthonunkból?!

Remélem, ismeritek azt az érzést amikor nyaraláskor, vagy üzleti utazás alkalmával belépünk egy szállodába és elfog a WOW érzés. A szemünk és orrunk issza a látványt, illatokat és a felszabadultság érzetét. A belsőépítészeti elemek, kiegészítők gondosan megtervezve, színek, formák, hangulatok köszönnek vissza az egész szállodán át.

Mikor belépünk a szállodai szobánkba szép sorban átnézzük a helyiségeket, a szekrényeket, vajon rejtenek-e most többet, mint előző alkalommal. Végig nézünk a szobán, a szépen vetett ágyon, az ágyhoz passzoló éjjeliszekrényeken, az éjjeli lámpákon, amik hangulatos fényt árasztanak. Rádobjuk magunkat az ágyra, becsukjuk a szemünket és alig várjuk, hogy elkezdődjön egy újabb kaland!

A jól felépített enteriőr minimalista stílusával nagyon közel áll hozzánk, pontosan el tudnánk magunkat képzelni otthon is egy hasonló szín, forma, stílus kombinációjával.

De az élet, a napi életvitel a pörgéssel, a korai keléssel, a munkával, a gyerekkel már más képet mutat. Azt gondolnánk, hogy az “a nyári álom” nem kísérhet minket el vagy nem formálhatja hétköznapjainkat.

Mikor úgy érezzük, vagy úgy hozza az életünk, hogy bővül a család, máshol kapunk munkahelyet vagy csak váltanánk, úgy új otthon keresésébe fogunk és a régi otthontól szép csendben, lélekben, lassan elválunk. Az otthonunk drága kincs számunkra így nehezen válunk meg tőle, de ha azt szeretnénk, hogy ne csak mi, hanem a leendő lakók is otthonunknak érezzék, akkor változtatnunk kell. Emberek vagyunk, különbözőek és mindenkinek más a szép! De egyben biztosan megegyezünk, imádjuk a szállodák hangulatait, a letisztult színekkel, formákkal, búrotokkal, ahol a tér kiadja azt, amit óhatatlanul is elrejt a hétköznapok kusza gyönyörűsége.

Ezt “a nyári álmot” hozza el nekünk a Home Staging és a NADINA Interior!

Engedjétek meg, hogy Nagyidai Edina, – home stager, a NADINA Interior tulajdonosa – írásából hagy ragadjak ki pár sort, hogy miért is fontos és ajánlatos a Home Staging eszközeivel élni.

Ahogy korábban említettem, érzelmi okok miatt – bármily badarságnak is tűnhet -, számunkra is fontos ki veszi meg a lakásunkat, házunkat, ugyanígy vannak a vevők is, “számukra az első benyomás döntő fontosságú, hiszen ők is érzelmi alapon hozzák meg a döntésüket. Ezért is fontos, hogy a lakást úgy mutassuk be, mint leendő álmaik megvalósulásának színhelyét, ezzel gyorsabb üzletkötést és magasabb vételárat is generálhatunk magunknak”.

Edina tanácsai megfontolandóak és továbbvihetőek az új otthonunkba:

  • szelektáljunk, pakoljunk, engedjük el ami menne
  • javítsuk ki a hibákat (egy pici lyuk a falon, egy törött üveg)
  • tisztasági festés: világos színekre törekedjünk, tágas és tiszta érzetet kelt
  • nagyon alapos takarítás (ha egyedül nem megy, kérjetek profi segítséget)
  • bútorozás , dekoráció

Ha úgy érezzük, a bútorainkat nem vinnénk tovább vagy nem passzol az eladás koncepciójához, úgy adjuk el és béreljünk az eladás időszakára a térbe és a lakás hangulatához illő bútorokat, dekorációs kellékeket.

Régi mondás, de igaz: a kevesebb néha több!

Edina teljes cikkét itt olvashatjátok!

Ha megtörtént az adás-vétel és már az új lakásunkat rendezzük be, idézzük fel ismét azt “a nyári emléket” és hozzuk el magunknak azt a környezetet, amiben kipihenhetjük a hétköznapok fáradalmait, feltöltődhetünk, játszhatunk a gyermekeinkkel vagy bulizhatunk a barátainkkal!

Ahogy korábban is írtam, a lakásból, házból akkor válik otthon, mikor megtelik szeretettel, nevetéssel és emlékekkel!

Oszd meg ezt az élményt barátaiddal, családoddal és mi segítünk Neked, hogy az “új”  lakásod, lakásavató bulijának Te légy a fénypontja!

Kérd Lakásavató ajánlatunkat!

Ha többet szeretnél megtudni a Home Stagingről, vagy ingatlan eladás előtt állsz és segítségre lenne szükséged keresd ITT  a NADINA Interiort és Nagyidai Edinát!

(lakasavatobudapest.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük