Az Oooox tervező stúdiótól már bemutattunk egy szépen berendezett lakást, amit ide kattintva tudtok megnézni. Előszeretettel alkalmazzák az új trendeket az általuk készített házakban, lakásokban, törekednek a fiatalos összehatásra, amit sok-sok egyedi ötlettel valósítanak meg.

Az egybefüggő helyiség csiszolt beton burkolatot kapott. Hogy ne legyen túlzott az ipari jelleg, az étkező alá egy szép és puha kilim szőnyeg került.

A kényelmes étkezőasztal köré akár tíz széket is el lehet helyezni. A kissé eklektikus enteriőr mégis nyugalmat áraszt. Ebben szerepet játszik az is, hogy a hosszú ablaksoron keresztül a zöldellő kertet láthatjuk.

A nyitott polcos egyedi szekrény számos lakberendezési kiegészítőt tud befogadni. Az étkezőasztal lábai egy pontba futnak, így kényelmesebben el lehet férni az asztal körül.

A nappali kényelmes betonszürke kanapéjáról a tévét is kényelmesen nézhetjük. A sínen futó tolóajtó modern változata harmonizál a tévé mögötti faburkolat árnyalatával.

Optimális sarokkanapé méret, ahová többen is kényelmesen le tudnak ülni. A dohányzóasztal márvány táblája igazi dísze a nappalinak.

A konyhabútoron tovább folytatódik a masszív beton design. A beépített pazar borhűtő ablakán keresztül, válogathatunk egy egyes fogásokhoz ajánlott nedűkből. A tervezők bravúros ötlete volt, hogy stencil segítségével vigyenek fel klasszikus mintákkal a nyers beton felületekre. A padlón induló mintázat egészen a mennyezetig tart. A fal melletti konyhabútor blokk egyfajta monolit egységet alkot azáltal, hogy fogantyúkat elrejtették.

Az étkezővel szomszédos gardróbszobában egy nagy, egyedi tervezésű tárolószekrényt találunk, aminek kárpitozott ülőpad része megkönnyíti az öltözködést és pakolást.

A beton design a hálószobából sem hiányozhat. Különleges modern mintájú posztertapéta került a franciaágy mögé.

Egy szép megoldás ami szintén arról tanúskodik, hogy itt hozzáértő tervezők jártak. Az aszimmetrikus fürdőkád faltól-falig tartó beépítést kapott. Így marad hely a pakolásra és a szerelőnyílásnak köszönhetően a szerelvényekhez is hozzáférünk.