Üveghatású falburkolat elérhető áron

1, Hatalmas választék

Valószínűleg mindenki átélte, hogy milyen rossz érzés, mikor megszületik fejében a tökéletes ötlet és egyszerűen nem tudja megvalósítani, mert sehol sem találja a megálmodott színt, anyagot vagy mintát. A Wallplex egyik fő célja, hogy minél nagyobb választékot biztosítson vásárlói számára. A vállalat igyekszik minden leendő vásárló igényeinek megfelelni a kínálatában szereplő 4 méretben elérhető több mint 100 különböző mintával, amit folyamatosan bővít.

2, Azonnali megoldás

Biztosan átéltetek már olyan helyzetet, amikor elszáll az ihlet, mire végre kiszállítják a felújításhoz szükséges eszközöket. A Wallplex ezen a problémán is folyamatosan dolgozik! Széles mintaválasztékából helyszíni felmérés nélkül, azonnal lehet rendelni. A Wallplex konyha- és fürdőszobapanelek gyors kiszállítási idővel megvásárolhatóak, így nem számít, hogy az ország mely pontján élünk, a rendeléstől számított egy héten belül kézhez kaphatjuk a terméket, melyet, szakember nélkül, saját magunk is fel tudunk szerelni. Ráadásul a szállítás is jóval egyszerűbb, olcsóbb és biztonságosabb, mint egy üvegpanel esetében, hiszen a Wallplex panelek sokkal ellenállóbbak, mint törékeny társaik.

3, Praktikus

A Wallplex falburkoló panelek könnyen tisztíthatók –egy nedves mosószeres ronggyal – és 120 C fokig hőállóak, így nem kell aggódni azon sem, hogy főzés közben esetleg kárt teszünk bennük! Ráadásul UV védettek, vízhatlanok és ütésállóságuk is 200x nagyobb, mint az üvegé. A 2 mm vastag falburkoló panelek magasfényű hatásuk miatt szebben mutatnak a falon, mint bármilyen csempe!

4, Bármikor egyszerűen lecserélhető

Akik szeretik a változatosságot, de nem szeretnék évente darabjaira szedni a konyhát és a fürdőszobát egy kis újítás miatt, azok imádni fogják a Wallplex paneleket, ugyanis, a kiválasztott falburkoló panel egyszerűen levehető. Hangulatunk szerint választhatunk másik mintát, amelyet ugyanolyan könnyen fel tudunk rakni, így akár néhány nap alatt teljesen új hangulatot varázsolhatunk konyhánkba.

5, Egyedi elképzelések

Akkor sincs gond, ha valaki nem találja meg álmai mintáját a Wallplex jelenlegi kínálatában, ugyanis egyedi, a kínálatban nem szereplő képekből is lehet Wallplex konyhapanelt kérni. Nekünk csak ki kell választanunk a mintát, a Wallplex pedig valóra váltja álmaink konyhapanelét!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük