Letisztult, praktikus terek egy 4 szobás lakásban – természetes színek, fa és kő textúrák

A konyha-étkező részt látványos megoldással, egymás mellett szorosan álló fa oszlopokkal szeparálták el. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy a két helyiség elkülönüljön, viszont a tér szellőssége megmaradjon. A konyhai hátfal kő burkolata megegyezik a vele szemben lévő nappali fal márvány burkolatával – ez összehozza a teret, és harmóniát biztosít. A fa elemek visszaköszönnek a TV hátfalaként, amit a hátsó világítás még hangsúlyosabbá tesz. A lakás belső nyílászárói funkciójuknak megfelelően egyrészt tömör fa ajtók, a közös tereket elválasztására pedig üveg ajtók kerültek beépítésre. A konyha-étkező-nappali, valamint a közlekedő folyosó és a dolgozószoba színvilága harmonizál egymással. Az acélkék megjelenése komolyságot, mégis otthonosságot sugall. A bútorzatban a puha kárpitszövetes elemek a mérvadóak, úgy mint az étkező székek, kanapé, szófa, melyek minden helyiséget meghittebbé tesznek. A drámai hatású drapériák is ezt a célt szolgálják. Az egyszínű, teljes szoba magasságot betöltő nehéz szövetek hangsúlyosabbá teszik a helyiségek jellegét.

A dolgozószoba egyszerű és funkcionális. A beépített szekrény kiszolgálja az otthoni irodát, a napfényes ablak előtt pedig helyet kapott az egyszerű vonalvezetésű íróasztal.
A hálószoba letisztult, és praktikus. Az egyedileg gyártott beépített szekrények szinte homogén falfelületnek hatnak a kialakításuknak köszönhetően. Az ágy mögötti falszakaszon ismét felbukkan a fa, mint falburkolat. Csodás hátteret biztosít az egyszerű vonalvezetésű éjjeli szekrényeknek, valamint a fentről belógatott lámpáknak, melyek éjjeli világításként szolgálnak. A szemben lévő fal elé a falszínhez idomuló bútorzat került, melyben helyet kapott egy modern kialakítású fésülködőasztal is tükörrel, fali karokkal.

A fürdőszoba szinte már katalógus jellegű letisztultsággal bír. A tükör és a mellettük fényt biztosító lámpák formavilága teljes egyediséget ad a helyiségnek. A fa pultfelület, és a falba beépített doboz fa polc beleillik a egész koncepcióba. A tusoló melletti beépített polcok egységesítik a látványt, és kényelmes rakodó felületet biztosítanak.

A fiúszoba csodás dupla panorámája még inkább kihangsúlyozódik a kettős sötétítő megoldással. A római roló, és a függöny egysége biztonságérzetet ad a magasan elhelyezkedő szobában. A fa, mint lakberendezési elem itt a háló és pihenő részt hivatott elkülöníteni a szoba többi részétől. A fiús színek melegséget hoznak a szobába, és az egyedileg készített bútorok itt is beleolvadnak a térbe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük