Szép színek, stílusos berendezés, hölgy kétszobás lakása sok tükörrel, zöld növényekkel

Az alaprajz nem volt teljesen optimális, de szabadon lehetett tervezni az L alakú térrel. A tulajdonos teljesen megbízott a lakberendezőben, akitől stílusos, modern enteriőrt kért, érdekes részletekkel, egy szállodai lakosztály funkcionalitásával és kényelmével. Cél volt a tágasság érzetének megőrzése, zsúfoltság és felesleges elemek nélkül.

A konyha és nappali zónák kerültek a nagyobb térbe, ezen át lehet eljutni a legtávolabbi részben berendezett erkélyes hálószobába, melyet besétálós gardróbbal kombináltak – a zóna helytakarékosan és stílusosan mennyezetig beépített tolóajtókkal lett leválasztva.

A padlókat szép árnyalatú parkettával burkolták, a falakhoz világos festéket választottak, a felületeknek díszlécekkel adtak elegáns megjelenést. A világítás a pihenést is megfelelően szolgálja lágy fényekkel, romantikusan megvilágított sarkokkal és képekkel. Az álmennyezetbe simul a fő fényforrás is a nappaliban, így itt nem zavarja a teret egy belógó csillár.

A színpalettának köszönhetően az enteriőr friss és életteli, a lila és zöld árnyalatok szép kombinációt alkotnak. A legfőbb látványelemek a tükrök (konyha hátfal, tolóajtók a hálóhoz), melyek ritmust adnak, széltében és magasságában is tágítják teret.

Alaprajz:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük