Cikkünkben azoknak szeretnénk néhány ötletet nyújtani, akik még komfortosabbá akarják varázsolni a hálószobájukat, inspirálódnának vagy boltba járás nélkül vásárolnának néhány érdekes, a www.butorkereskedes.hu webshopban található nagyszerű hálószobai termék közül!

Szögezzük le, hogy ebben a webshopban igencsak széles a választék. A hálószobákat illetően is, ami azt jelenti, hogy akár az egész szoba lakberendezési tárgyait is megtaláljuk egyetlen helyen.

GABRIELA hálószoba-garnitúra ideális választás lehet azok számára, akik egy gyönyörű és mintázatában karakteres, egymáshoz illő szettre vágynak. Abban is biztosak lehetünk, hogy a végén minden egymáshoz passzolj majd. Maga a garnitúra anyaga DTD (laminált) lapokból készült, színe pedig a tölgy úgynevezett wotan tölgy és fehér árnyalata. Ez hozzájárul az elegáns megjelenéshez, amelyet csak tetéz a formai kialakítása, egyszerűsége és fehér színnel való kombinációja. A letisztult formák most egyébként is reneszánszukat élik!

A szett egy komfortos ágyból, egy nagyobb gardróbszekrényből és két éjjeliszekrényből áll, illetve a teljesség érdekében három darab polc és egy komód is rendelhető hozzá. Előbbiek fehér színváltozatban, míg a komód színe teljesen passzol a szekrény mintázatához.

Az alapgarnitúra méretei:
• Ágy: szélessége: 163,6 cm, mélysége: 203,2 cm, magassága: 90 cm
• Szekrény: szélessége: 201,6 cm, mélysége: 62, magassága: 200 cm
• Éjjeliszekrény: szélessége: 41,8 cm, mélysége: 38 cm, magassága: 40 cm

Hálószoba szett

Ha valaki csak meglepné magát egy új és hihetetlenül kényelmes ággyal, akkor a boxspring ágyak jelentik a legjobb választást! A boxspring ágyak nagyon közkedvelt és népszerű termékek világszerte. Speciális kialakításuknak köszönhetően váltak az emberek kedvencévé. A NOVARA MEGAKOMFORT ágy különlegessége a szerkezetében rejlik. Kárpitozott tömörfa vázában egy kényelmes dupla ágy található, amely feszes ECOSPRING típusú rugós kitöltéssel és spring szerkezettel rendelkezik. A dupla ágy matraca olyan rugós kialakítású, amely megfelelő komfortot biztosít. Az ágy méretei: szélessége: 180 cm, mélysége: 208 cm, magassága: 105 cm, a fekvőfelület: szélessége: 160 cm, hosszúsága: 200 cm.
Gyermekeink számára is kimagaslóan fontos a megfelelő méretű és komfortú ágy beszerzése. Ha van elég helyünk, akkor nagyon ideális választás az egyszemélyes ágy.

Boxspring ágy

TEYO ágy anyagát tekintve DTD (laminált) lap, színe pedig sonoma tölgyfa, amely bármely gyermek számára megfelel még tizenéves korában is. Formai kialakítása nagyon klasszikus, az ágy előnye a kényelem mellett, hogy beépített ágyneműtartó is rejlik benne. A teherbírása 110 kg. Bár a termékhez még ágyrácsot és matracot is választanunk kell, a weboldal kínálatában ezt is találhatunk. Van matrac és ágyrács is 90 x 200 cm-es méretben. Választható hozzá rúgós és habszivacs matrac is minimum 18 cm magassággal. Bár a feeling IKEA-s, mert nekünk kell a terméket összeszerelni, hiszen lapraszerelten szállítják. De az ár kedvező. Az ágy méretei: szélessége: 203 cm, mélysége: 95,5 cm, magassága: 60 cm, a fekvőfelület: szélessége: 90 cm, hosszúsága: 200 cm.

Nagyobb ágy gyerekszobába

Ha van otthon megfelelő matracunk, de keret nélkül vagy éppen fordítva, ez esetben sem kell csüggednünk, hiszen a webshopban nagyon nagy a választék a matracokat, illetve az ágykereteket tekintve egyaránt. A Luna ágykeret beépített ágyneműtaróval van ellátva, így praktikussága kiváló. Kinézete miatt, szinte minden hálószobába tökéletes bútordarab lehet. Anyagát tekintve ez is DTD (laminált) lapokból áll, amelyek színe a sonoma tölgy. Az élek ABS-szel (akrilnitril-butadién-sztirolból) vannak ellátva, amelyek fokozzák a stabilitását. A matracok esetében válogathatunk, rúgós, hab vagy éppen egy különleges szállodai matrac-típus között. Itt figyelembe kell vennünk ezek keménységét is, illetve a pontos méreteit, hogy megfelelően igazodjon az ágykeretünkhöz.

Luna ágy
Luna ágy 

Az ágykeret méretei: szélessége: 126 cm, mélysége: 211 cm, magassága: 101,2 cm, a fekvőfelület: szélessége: 120 cm, hosszúsága: 200 cm. Kiváltképp a hölgyek figyelmébe szeretnénk ajánlani a LINET NEW fésülködőasztalt amely bármely hálószoba csinos kis darabjává válhat. A gyönyörű hófehér asztal a barokk stílus jegyeit viseli magán. Az asztal anyagát tekintve tömörfa, polisztirol és MDF lapok összessége, míg a fogantyúk fémből készültek. A hozzá tartozó puff is nagyon igényes, lágyságot, igazi nőiességet sugároz.

Fésülködőasztal hálószobába