5 nagyon hasznos elektromos kerti gép

A fejlődés a kerti kisgépek piacán sem szünetel, ahol a kényelem és a könnyű használhatóság is a legfontosabb szempontok között szerepel. Íme, 5 elektromos kütyü a kertből. – Praktiker ötletek

Elektromos fűnyíró

elektromos fűnyíró

A könnyű, műanyagból készült fűnyírók használatához nincs szükség különleges erőkifejtéshez, egyszerűen megkerülhetők velük bármilyen akadályok, mint például a kertben lévő fák, bokrok. Kisebb méretű kertekben ajánlott a felhasználásuk. A vágásmagasságot központilag lehet beállítani és a fűnyírók kétkezes kapcsolóval vannak felszerelve.
A termékért kattintson a képre!

Elektromos láncfűrész

elektromos láncfűrész

Alacsony visszacsapású fűrészlánc a sima, zökkenőmentes és gyors vágásért nedves és száraz fában. Bépített automata olajozó rendszer keni a láncot a kopás csökkenése, valamint a hatékony vágás érdekében. Szerszám nélküli láncfeszítés.

Elektromos fűszegélyvágó

elektromos fűszegélyvágó

A készülék alkalmas a szélkövek melletti és egyéb, a fűnyíró által elérhetetlen helyen lévő fű és vékonyszálú gyomnövények vágására.
A termékért kattintson a képre!

Elektromos sövényvágó

elektromos sövényvágó
45 cm-es vágókéshossz ideális a kisebb sövények nyírásához. 16 mm-es ágátvágás . Kompakt és ergonomikus kialakítás a könnyű használat érdekében. Átlátszó védőburkolat a jobb láthatóság érdekében munkavégzés közben. Elülső fogantyú a könnyebb irányíthatóság és nagyobb kontroll érdekében.

Elektromos kapálógép

elektromos kapálógép

A készülék gyep, füves területek feltörésére, veteményes ágyások előkészítéséhez, valamint csemeték és cserepes növények ültetésekor kisebb lyukak kiásásának megkönnyítéséhez alkalmazható.

praktiker.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük