Beltéri ajtót vásárolna? Tudja meg, mire figyeljen oda!

5+1 tanácsunk beltéri ajtót vásárlóknak:

1 – A felújítást vagy építkezést megelőzően mindig szervezzük optimálisan a munkafolyamatokat a gyártási határidő kalkulálásával, valamint a nyílások kialakítási módjának előre megtervezésével.

2 – Ajánlatkéréshez szükséges lemérni a fal vastagságát, ugyanis a modern beltéri ajtók átfogó tokkal készülnek, melyek átfogják a falat, ezért fontos annak mérete.

3 – Amennyiben már kiválasztottuk a padlóburkolatot, érdemes magunkkal vinni a beltéri ajtó kiválasztásához, sokkal egyszerűbbé teszi a színválasztást, és könnyebb kialakítani otthonunk harmonikus megjelenését.

4 – Érdemes előre átgondolni, hogy asztalossal, vagy szakembereinkkel építtetnénk be az új ajtókat, utóbbit javasoljuk, ha szeretne a megrendeléstől a beépítésig mindent egy kézben tudni.

5 – Amennyiben adott erre a lehetőség, a műszaki tényezőket részesítsük előtérben, színben és formában egyszerűen köthetőek kompromisszumok, minőségben viszont nem.

+1. Ajánlatkérés során lehetőleg azonos minőségű beltéri ajtókat hasonlítsunk össze mind műszaki tényezőit, mind árát tekintve.

Beltéri ajtó bemutatóterem

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük