Építkezés/felújítás

A Weinberg közreműködésével befejeződött az észak-pesti ipari park legújabb beruházása

Áprilisban kezdődött az építése, és augusztusban már át is adták a megrendelőnek a Weinberg ’93 Építő Kft. által kivitelezett raktár csarnokot.

A logisztikai raktárként felépült létesítményről Horváth Ádám projektvezető lapunk érdeklődésére elmondta,

maga a raktár rész 4600 négyzetmétert ölel fel, az irodák pedig 650 négyzetméteren épültek meg.

13 ipari kapu a gyors kiszolgálásért

A 8,5 méteres belmagasságú csarnok és az első emeleten elhelyezkedő iroda megfelel a modern logisztikai elvárásoknak.  A 13 darab korszerű ipari kapu és a kapcsolódó infrastruktúra alkalmas a kisteherautók és kamionok gyors kiszolgálására.

Az épület vázát vasbetonszerkezet alkotja, amit szendvicspanellal burkoltak, és alumínium nyílászárók kerültek beépítésre. Az épület körül nagy teherbírású térkő burkolatú utat és parkolót alakítottak ki.

Szűkös helyen érkeztették a szükséges anyagokat

A projektvezető hozzátette,

a projekt kivitelezésénél kevés hely állt rendelkezésre az építési anyagok deponálására, így a folyamatok összehangolása különösen nagy figyelmet igényelt.

A Login Business Park Észak-Pesten, az M0-ás körgyűrű mellett, a Megyeri híd lábánál található. A központ minden ipari és logisztikai csarnok igényre megoldást kínál, területén a nagyobb csarnokterületek és a kisebb raktárak mellett irodák, üzlethelyiségek és bemutatótermek is bérelhetők. Az új csarnoképület beruházója, a Login Business Park tulajdonosa, a WING volt.

magyarepitok.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük